Beata van Etten | Healer

augustus 4

0 comments

Aurareading over Beata, door Adrie v.d. V.


Samenvatting van mijn aurareading, januari 2022

Je hebt een hele goede concentratie in het healingwerk. Dat betekent ook ècht de essentie raken, zowel van een angst, als van een drijfveer om ervoor te leven. Òf de meest diepe verlangens te kunnen aanraken, te kunnen pakken. Dus dat is heel mooi. Het geeft ook concentratie.

Er zijn ècht engelen te zien, en geestelijke symbolen, zoals een gouden kelk en transparant violet-achtige kleuren, allemaal heel transparant. Vooral die gouden kelk is heel sterk, vanuit jouw kruin. Wat eerder op ‘meesterschap’ duidt dan op leerlingschap. In ieder geval dat je hier al meerdere levens mee bezig bent. Zo’n gouden kelk die je ziet, is jouw – vrij unieke – kwaliteit. Je hebt ook initiaties ondergaan in het verre verleden, dus je hebt daar op hoog niveau trainingen in gehad.

Het hart is heel mooi, heel veel groen, graag anderen helpen. Het laat iets zien als van een ‘Gevleugelde Zon’, alsof het grote centrum van groen, wat vooral mededogen en psychologie is. En ook heel veel liefde, alsof dat vleugels heeft. Het symbool van de ‘Gevleugelde Zon’ is heel mooi. Het blijft vooral ook intens groen, dat betekent dat je allerlei soorten van verscheidenheid bij mensen, of dieren, allemaal kunt accepteren en helpen. Je hebt een heel breed bereik. En je kunt je ook ontzettend goed concentreren op ‘wie is deze persoon eigenlijk’ en ‘waar gaat het hier over’.

Het geestelijk werk is dus die kelk en de kruin en het hart zijn er helemaal ‘vol’ van. De kwaliteit is heel zuiver.

Jij kunt andere werelden van jouzelf en ook van andere mensen helemaal weerspiegelen. Dat is erg transcedent. Je bent ook helder voelend vanuit je 3e chakra. Niet alleen vanuit je 3e oog, ook vanuit je 3e chakra. Dus dat is bijzonder, als je ook op reiniging let en op je eigen afscherming, dan heb je veel te bieden.

Je handen geven aan dat je erg goed zou kunnen magnetiseren. De rechterhand heeft het vermogen om op het bewustzijn van mensen te werken, ook van dieren. En de linkerhand is iets sterker met lichamelijke processen kunnen sturen of kunnen reguleren. Rechts kan het ook hoor, dan meer op het zenuwstelsel van mensen. En links meer algemeen, allerlei klachten die ze kunnen hebben op het fysieke vlak.

De handen die zo voelen: oké, ik heb genezende handen. Dus dat is ook een tool. Hoe ga je dus mensen helpen? Je kunt ook healings geven. En of je daarbij de mensen masseert of dat je alleen drukpunten doet of het alleen op een afstand doet, dat is aan jou.

Als je de handen maar mag gebruiken om die healings te geven, magnetiseren of energetisch met chakra’s of met de meridianen van mensen te werken. En dan komen daar bijna elektrisch uitstralende handen tevoorschijn. Je hebt een eigen, heel verfijnd, magnetisch, elektrisch veld in je handen, wat met genezing te maken heeft. Jij hebt dat.

Dat is wat opvalt vanuit de reading. Jij bent hier voor dat spirituele hier op de aarde. Dat is heel duidelijk. Dat betekent dat een heleboel andere dingen allemaal niet echt interessant zijn, niet echt boeiend. Als het gaat over chakra’s en contact met God, de Godin is ook duidelijk aanwezig. Vanuit de kerk is dat Maria, maar het is ook gewoon ‘de Godin’. Allemaal sterk aanwezig. Je hebt ook initiaties gehad, levens met véél gebed en meditatie, dat is echt te merken bij jou.

Linkerbeen is: hoe sta je op de wereld. Rechts, is alleen maar geestelijk. En links ook, zo van, bewegen tussen mensen, maar het is heel erg gericht om mensen te helpen en het is ook liefde voor God of voor streven naar verlichting.

Dat is allemaal heel sterk in het hart te zien. Het is best een mooie concentratie, op een hogere octaaf naar het Goddelijke zien te verwezenlijken. Dat voel ik wel als een echte doelstelling in jouw hart. Maar wel graag mensen helpen, dat is ook een zeer sterke uitstraling.

Je sterkste kracht zit in erg geneeskundige handen, echt mensen te kunnen helpen, met een hoger potentieel, waarbij je ook diepe systeemziektes kan helen. Dat kan jij. Dat heb je in een verder verleden ook gedaan, zo moet je dat zien. Dus toen was het dan geen kanker en zo, maar toen was er ook dementie en er was ook reuma en er was ook artritis in vorige eeuwen. Jij was wel degene die met jouw handen een heel goed inbreng had. Of verwondingen uit een veldslag, maar jij kon zulke diepe abcessen alsnog weer tot rust brengen. Dus dat is wat je ook al gedaan hebt, dus het is meer herinneren, zeg maar, dan allemaal aan moeten leren door de ziel wat de geneeskracht van de handen betreft.

En het contact met de geestelijke wereld is echt sterk te zien. Het voelt alsof je dan een ‘getuige bent’, dat is bijna het beste woord, een ‘getuige van het Licht’ of zo, lijkt mij bijna de beste term. Dat is wel allemaal vrij uniek.

Ik vind het echt bij je horen dat je zo dat spirituele werk doet. Je bent ook een kundig medium, je bent een healer, zo moet je dat zien. Een healer, dat is een beetje een wat zwakke term, want je hebt echt geneeskrachtige handen. Healer op een hoog niveau, zou je kunnen zeggen. Je bent ook een sterk medium, niet gewoon een medium, maar echt een sterk medium.

Het mediumschap, het werken met energetische kwaliteiten, vind ik wel het sterkst eigenlijk bij jou. Als je daar gewoon de hoofdmoot van gaat maken, dan is het leven helemaal geslaagd.

Het is precies wat je heel graag doet. Je hebt er een snel en scherp inzicht in, zo moet je dat zien. Je kan erg direct de echte pijn of de echte kernkwaliteit van mensen bewust maken. Dat is wel een kwaliteit. Echt heel goed om de essentie binnen al die lagen van verdelingen van de kern en chakra’s, zo helder te kunnen aangeven. Misschien dat het zelfs al binnen 10 minuten zo duidelijk is. Dat is allemaal best wel mogelijk.

Er verschijnt een symbool, letterlijk van de Heilige Geest, zoals dat in de kerk soms gegeven is, echt zo’n witte duif die ook weer de vleugels wil verbreden, Goddelijk licht als het ware, jou geeft. Echt zo’n symbool van de Heilige Geest. Het is ook een Christelijk symbool, in ieder geval uit een ver verleden ook. In Christelijke kloosters heb je hier ook allemaal aan gewerkt. En dan was het heel stimulerend dat iedereen in de kloosters met die meditaties en dat gebed een bepaalde ervaring kreeg. Dat is heel mooi, want boven jou verschijnt dat heel sterk.

Het betekent ook dat het ook door jou heen werkt, op het moment dat je healings geeft of een groep inzicht geeft of ook energetisch bewustzijn aanbrengt, dan werkt de Heilige Geest a.h.w. gewoon door jou heen. Het is jouw levenswerk.

Je hebt hele tintelende, schitterende kwaliteiten te zien vanuit jouw aura. Stralende, lichtende energievelden die met het 3e oog en verbonden met het hart, mooi intens diep groen.

Ja het is echt heel mooi.

Person with folded hands emoji

Dankjewel Adrie voor deze prachtige reading. Liefs, Beata

Wil je meer berichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!