april 28

0 comments

Healingbehandeling voor verbetering van jouw lage energieniveau


Sinds 2011 geef ik vele healingen aan mensen. Dit is ter verbetering van hun energie en energiestromen. Energieën die niet bij hen passen worden weggenomen, zodat hun eigen energie weer volop kan gaan stromen. Healingbehandeling voor verbetering van jouw onbewust lage energieniveau dus.

Resultaat: je kunt weer een nieuwe koers in het leven gaan ervaren. Een koers die béter bij jou past, maar die tot nog toe in jouw onderbewustzijn was geraakt. Deze positieve levensstroom wordt weer voelbaar. Hierdoor kan de koers van jouw leven weer hervat worden, zoals het bestaan in zijn/haar oorsprong voor jou bedoeld heeft.

Mijn manier van werken is een combinatie van Reconnective Healing en mijn eigen ervaring in het zuiver invoelen en aanvoelen van energiestromen bij mensen. Dit alles aangevuld met de praktische en theoretische kennis uit de 4-jarige opleiding Healer, Reader, Lightworker.

Mijn ervaring is dat er tijdens de behandeling een krachtig energieblok ontstaat in en rondom de klant tijdens de behandeling. De uitwerking van deze behandeling heeft zijn doorwerking in het ‘normale leven’. Dit kan zijn voor dagen, weken of zelfs maanden en jaren.

De healing is zeer specifiek afgestemd op alle energielagen van de klant. Herstel van energiegaten, herstel van gestopte energiestromen, inbreng van het kosmisch licht en helende energieën. Hierbij werk ik met de kracht van de 3-eenheid. Dit zijn: de grote energie van de Kosmos, de energie die de klant meebrengt en de energie van mijzelf (als klankbord voor het geheel). In dit ‘blok van energie’ ontstaat vervolgens een herstellende en genezende kracht (1 + 1 = 3), die ook zo door de klant wordt ervaren. De herstellende kracht die hieruit ontstaat is in lijn met het specifieke ontwikkelingsproces van de klant, gericht op de eigen spirituele doelen en ontwikkeling in dit leven.

Nieuwsgierig geworden? Bel of whatsapp mij als je vragen hebt of als je een behandeling wilt inplannen via https://healingtherapie.nl of https://www.facebook.com/healingtherapieloosdrecht.

Wil je meer berichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!