juli 1

0 comments

Ik verheug me op de bijzondere reis die ik ga maken: Energetische Healingreis naar Abydos, de hoofdstad van het Oude Egypte


Gaan jullie met mij mee op deze bijzondere healingreis naar het Oude Egypte, dan kunnen jullie een aanvraag per e-mail doen voor het ontvangen van mijn – te maken – reisverslag. Het belooft een heel bijzondere reis te worden.

Citaat van de reisorganisatie: “Het wordt een heel bijzondere reis met een prachtige groep wijze zielen. Ik heb dit keer heel sterk het gevoel dat de groep die zich vormt geleid wordt door hogere krachten en we een belangrijke bewustzijnspoort zullen openen voor deze eindtijd“.

Ik heb er zin in, jullie ook?

Ik sta open voor het ontvangen van wonderen, daar heb ik altijd al van gedroomd als kind. Het energieveld van het Oude Egypte bij Abydos schijnt heel sterk en doordringend te zijn. Ik wil dat voelen en mij erin verdiepen. Ook ga ik ‘s-nachts, als de kou en de autoriteiten het toelaten, mediteren in de woestijn bij de piramide van Osiris. Hoewel ik hoorde over de aanwezigheid van schorpioenen en ….. wolven. Nee, het zijn géén jakhalzen.

Toch schijnen er ‘s-nachts bijzondere momenten te zijn, waardoor je diep kunt doordringen in een volgend bewustzijn van de energieën die daar zijn. Waarschijnlijk zal je precies dát ervaren, waarvoor jij de afstemming en het hogere doel hebt. Dus ik wil niet gaan zoeken, maar het tot mij laten komen en ervaren.

Twee bijzondere plaatsen die ik wil ervaren is: 1. De Koninginnekamer in de tempel van Sety en 2. het Osirium.

Noot: Op krachtplekken zul je eerder een verbinding ervaren tussen beide werelden. Dat zorgt voor een versnelde ontwikkeling. Het is alsof de ware ziel van dingen bloot komt te liggen. Vaak gaat het benaderen van een dergelijke plek of het langer verblijven gepaard met een gevoel van onbehagen en transformatie, omdat het lichaam zich wil ontdoen van alles wat het verhindert om zich volledig te openen. Persoonlijke processen worden verhevigd, er kan een verhoogde waarneming zijn, visioenen of vorige levens kunnen zich aandienen en zijn erop gericht om de levensweg af te stemmen op de zielebestemming.

Isis

moeder van ons allen

godin van alle goden

licht van al het licht

bron van alle bronnen

kom dicht bij mij

Isis

moeder van mijn gewonde hart

laat mij even rusten

in uw vleugels van vrede en stille eeuwigheid

Isis

moeder van al het leven

van liefde en vergeving

help mij om door te gaan

het lijden te dragen

en doorheen dit alles

een bron te zijn

voor vreugde en vertrouwen

Isis

moeder van waarheid en schoonheid

geef mij vleugels van hoop

help mij een zuivere poort te zijn

voor uw onvoorwaardelijke liefde

en oneindige zachtheid

het is zo nodig op deze zwoegende aarde

Isis

moeder van het heiligste in mij

geef mijn hart de zachtheid en de kracht

om door mij heen

een wereld van vrede

geboren te laten worden

Wil je meer berichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!