Beata


Beata van Etten | Healer

Mijn naam is Beata van Etten.

Sinds 11 jaar heb ik een eigen praktijk voor Healing, Reading en Coaching. 


Kennis en gaven

Als kind al was ik al heel erg afgestemd op de ander en ik doorvoelde snel hoe die ander in zijn vel zat en of hij/zij eerlijk was naar zichzelf toe. Dat zag ik aan de energie (schoon of vertroebeld) en dat voelde en zag ik aan de hele lichaamshouding en -uitstraling.

Daarnaast heb ik in mijn leven 20 jaar lang allerlei opleidingen tot o.a. lichaamsgeöriënteerd psychotherapeut, rebalancer, cranio-sacraal therapeut en healer, reader, lightworker gevolgd.

Mijn kracht is dat ik de gehele mens meepak in mijn behandelingen. Ik werk vanuit het gehele spectrum van invloeden en krachten (energieën) die op ons als mens inwerken. Voor mij is dat de betekenis van  het 'holisme' = het geheel van alles. Het omvat dus de spirituele elementen, mentaal, fysiek en de emotionele lagen ervan.


Spirituele astrologie

Naast mijn werk in de praktijk studeer ik sinds 2019 voor spiritueel astroloog. Een erg leuke en mooie aanvulling. Met onze aangeboren 'plattegrond' (= blauwdruk, oftewel onze geboortehoroscoop) kunnen we heel veel inzichten krijgen, als steun voor dingen waar we in dit leven tegenaan lopen. Over o.a. onze kwaliteiten en ons spirituele levensweg. 

Ik hoop je graag te ont-moeten!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 - 22:00 uur. Zaterdag in overleg.

Praktijkinfo

De praktijk is op de begane grond. Gratis parkeren in de straat. Klik hier voor je route naar de praktijk.