Reviews


Deze éénmalige sessie heeft mij erg geholpen


Anoniem

Online gezocht naar iemand die wat verlichting kon brengen na een emotioneel heftige periode.
Kwam bij Beata terecht en na ons telefonische kennismakingsgesprek besloot ik een afspraak met haar in te plannen.
Tijdens de eenmalige sessie, voelde ik alles veel lichter worden. Alsof de donkere wolken ineens verdwenen. Na de sessie heb ik de energie gevonden om door te pakken en nu ik voel me weer als vanouds.
Beata helpt je met haar hart, zonder commercieel uitgangspunt. Ik kan een sessie met haar van harte aanraden.

Healing sessie


Hans

Een sessie bij Healing Therapie is als een warm bad. Je kan niet helemaal precies zeggen wat er is gebeurd maar het voelt zo lekker verfrissend. Het gevoel dat je de wereld weer aan kan. Een aanrader dus.

Healing sessie


Anoniem

Ik heb een healing behandeling gehad bij Beata van Etten. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren en Beata is een warm persoon. Met een warm welkom binnengekomen en na een korte introductie over mijn reden voor de behandeling startte mijn reis op de behandeltafel. Ik voelde een fijne energie en kracht, ook al waren de loskomende emoties heftig. Na afloop kreeg ik de ruimte weer te landen. Beata werkt fijn en professioneel.

Healing sessie


Sabine

Beata heeft mij voor, tijdens en na de healing sessie steeds heel goed begeleid. Ze maakt heel gemakkelijk een persoonlijke connectie waarbij ze eventuele grenzen goed aanvoelt en respecteert. Ze is enthousiast en geïnteresseerd. Ze geeft ruimte en motiveert. Ik voelde me heel welkom. Niet alleen in de praktijk, maar ook bij haar om me volledig open te stellen.

Healing behandeling


Steven

Ik ging met gezonde nuchterheid en cynisme naar Beata om te kijken wat ze voor mijn klachten (somberheid) kon betekenen. Wat Beata met je doet is moeilijk uit te leggen in woorden, maar moet je ervaren. Direct na de sessie was er verlichting en de directe periode na de sessie merkte ik duidelijk verbetering. Daarnaast voelde ik me direct prettig bij haar en hoef je bij Beata niet bang te zijn voor een ‘commercieel’, duur traject. Ik zou zeggen: ga het zelf proberen en ervaar wat het voor jou kan betekenen!

Meer openheid bij mijzelf gecreëerd


Peter Kos

Een prachtige manier om meer openheid te creëren, ik denk dat ik me makkelijker kan openstellen en beter kan luisteren naar mijn intuïtie.

Ik wilde mijzelf 'lichter' voelen


Liselotte Roeloffs

Beata ken ik via de astrologie en ik was heel benieuwd wat healing therapie voor mij kon betekenen. Het welkom is warm en vriendelijk. Dat je even mag wennen aan de nieuwe omgeving is voor mij heel prettig omdat mijn lichaam sterk reageert. Eenmaal geland en bijgepraat heeft Beata in duidelijk woorden uitgelegd wat de bedoeling is. Ook al is het nauwelijks uit te leggen wat er precies gebeurd. Ik ging liggen en er kwam een bepaalde rust over mij. Ik kon mij goed ontspannen. Deze ontspanning brengt mij in een meditatieve staat waardoor mijn lichaam ( ook het subtiele lichaam) open en ontvankelijk is. Na 3 kwartier was Beata klaar en ik was heel relaxed. Even wat drinken en gronden en weer naar huis. Thuis is dan waar je ervaart wat er gebeurd is bij Beata. Ik mocht in die weken erna heel duidelijk mijn eigen gang gaan. Doen wat voor mij goed voelt en niet blijven hangen in een persoon die de ander voor mij ingevuld heeft. Nee, ik mag zijn wie ik ben, diep in mij voelen wat goed voor mij is. En dit is een heel mooie ervaring. En het maakt het ( lees: Het Leven) een stuk lichter. Ik hoef niet meer te strijden. Dit is wie ik ben en geef mijzelf daarvoor nu de ruimte. Een grote stap in het bewustwording proces. Dankbaar dat ik dit mag ervaren.

Dat wil ik je nog zeggen:


Annelien

In je behandeling heb ik Zuiverheid, Zorgvuldigheid en Liefde gevoeld. Superfijn dat ik dit van jou mocht ontvangen lieve Beata.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 - 22:00 uur. Zaterdag in overleg.

Praktijkinfo

De praktijk is op de begane grond. Gratis parkeren in de straat. Klik hier voor je route naar de praktijk.

Google reviews

Als je een review wilt achterlaten kan dat ook via Google Review. Klik hier voor het Google overzicht.

Hans Leemans
Hans Leemans
20:45 03 Feb 21
Een sessie bij Healing Therapie is als een fris bad. Je kan niet helemaal precies zeggen wat er is gebeurd maar het voelt zo lekker verfrissend. Het gevoel dat je de wereld weer aan kan. Een aanrader dus.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader