• Home
  • Astrologisch consult

Binnen de astrologie wordt gebruik gemaakt van een horoscoop.

De horoscoop, ook wel radix genoemd, is een tekening waarop de stand van de hemellichamen staan aangegeven op het geboortemoment. Dit weerspiegelt het energiepatroon waarmee je in het leven staat.

Op persoonlijkheidsniveau geeft het jouw karakter, aanleg, mogelijkheden en moeilijkheden in dit leven aan.

Op spiritueel niveau geeft de horoscoop aan wat de kwaliteit van de ziel is en wat de ziel in dit leven komt ervaren.

Door op deze manier naar een horoscoop te kijken kun je inzicht krijgen in bepaalde processen in je leven en kun je weer in contact komen met het authentieke in jezelf.

Door het bespreken van je horoscoop en het samen bekijken in welk proces je op dit moment zit, kan een consult een hulpmiddel zijn om inzicht te krijgen in je leven en ook om eventuele keuzes te maken of stappen te zetten. Door dit inzicht in je eigen handelen, je emoties en gedachten kun je de mogelijkheden gaan zien die bijdragen aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierdoor kun je meer grip krijgen op je eigen leven.

Tijdens een consult vertel ik niet alleen wat er in je horoscoop staat, maar probeer ik je ook aan te moedigen om bepaalde processen in jezelf op te pakken en te accepteren. Vanuit een spirituele levensvisie kan ik je helpen om inzicht te krijgen in levensvragen. Bovendien kunnen we samen kijken naar bijvoorbeeld beroepskeuze, relaties, spirituele ontwikkeling en de huidige processen waar je je in bevindt.

Het consult

Aanleg, karakter, ontwikkelingsmogelijkheden en jouw vragen of jouw huidige situatie staan centraal tijdens het gesprek. Het consult is een dialoog waarbij ik van jou enige informatie nodig heb, omdat ieder op zijn of haar eigen wijze de horoscoop vormgeeft. Tijdens het consult zijn vooral de processen waar je je nu in bevindt belangrijk. Om dit optimaal te ervaren vraag ik een actieve instelling van je. Door je bepaalde vragen te stellen, gecombineerd met de horoscoop, verkrijg je zelf meer inzicht in je leven en je levenshouding. Hierdoor kun je zelf je leven richting geven, in plaats dat het leven bepaalt wat je overkomt.

Voor het maken van een horoscoop heb ik de geboortegegevens nodig: dit zijn de geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum. Deze kun je eventueel opvragen bij de gemeente waar je geboren bent.

Een consult duurt ongeveer anderhalf uur tot twee uur.