• Home
  • Nieuwe rangorde scheppen in jezelf
De Kracht van Energetische Healing: Een avond vol Verbinding en Ontdekking

Beste HealingTherapie-community,

Afgelopen week had ik het genoegen om een interactieve presentatie te geven over een onderwerp dat dicht bij mijn hart ligt: Energetische Healing en het transformerende effect van energetisch genezen. Het was een avond vol positieve energie, waarbij de deelnemers niet alleen nieuwe inzichten opdeden, maar ook de kracht van onderlinge verbondenheid en het delen van ervaringen ontdekten.

De reacties waren overweldigend positief, en het deed me goed te horen dat velen de avond als leuk en interessant hebben ervaren. Een veelgehoorde vraag was: waarom worden er niet vaker presentaties gehouden over dit boeiende onderwerp? Het antwoord is simpel: het is hoog tijd dat de kracht van energetische healing in de schijnwerpers komt te staan!

Stel je eens voor dat de energieën van jouw leven zich verzamelen in een symbolische piramide. Het topje van de piramide vertegenwoordigt datgene wat het meest urgent genezen mag worden. Een andere vergelijking kan zijn het ontstoppen van een gootsteen: zodra de blokkade is opgeheven, ontstaat er als vanzelf een nieuwe rangorde van energie in de piramide. Het is als een bevrijding, een noodzakelijke stap naar welzijn.

Wat de avond extra bijzonder maakte, was de mogelijkheid om onderling ervaringen over energetisch genezen te delen. Het creëerde een sfeer van begrip en solidariteit, waardoor deelnemers zich gesteund voelden in hun eigen reis naar welzijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat energetische healing voor jou kan betekenen? Dat is begrijpelijk! De impact ervan moet je zelf ervaren om het volledig te begrijpen. Daarom nodig ik je uit om een eenmalige healing bij mij te boeken. Ontdek hoe het voelt wanneer de energieën in jouw piramide in beweging komen en genezing hun weg vinden naar de meest urgente gebieden van je leven.

Laten we samen werken aan het vergroten van het bewustzijn rondom energetische healing. Deel je ervaringen, stel vragen en laten we samen een gemeenschap creëren die open staat voor de kracht van energetisch genezen.

Dank aan iedereen die aanwezig was tijdens de presentatie en die deze bijzondere avond mogelijk heeft gemaakt. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en de genezende kracht van energieën omarmen.

Inschrijven via:
https://lnkd.in/en3mqyUp

Met hartelijke groet,

Beata van Etten
#EnergetischeHealing #Genezing #Bewustzijn#Welzijn #Verbinding..

Innerlijke reis naar zelfbestemming.