• Home
  • Ontwaak je Innerlijke Lichtwerker

Misschien heb je wel eens het gevoel gehad dat er iets speciaals in jou zit, iets dat verder gaat dan de alledaagse routine. Misschien heb je een diep verlangen gevoeld om anderen te helpen, de wereld te verbeteren, of gewoon meer betekenis te vinden in je leven. Als dat zo is, dan zou je wel eens een ‘lichtwerker’ kunnen zijn.

Lichtwerkers zijn mensen die een diep innerlijk verlangen hebben om het licht en de liefde in de wereld te brengen. Ze willen anderen ondersteunen, genezen en inspireren. Het lichtwerkerschap gaat verder dan persoonlijke voordelen of financiële winst Het draait allemaal om dienstbaarheid, compassie en het verspreiden van positieve energie.

Het is soms makkelijk om verstrikt te raken in de dagelijkse sleur, carrière en materiele bezittingen. Maar diep van binnen weten we allemaal dat er meer is in het leven. Er is een dieper doel dat wacht om ontdekt te worden.

Als jij dat verlangen voelt om een lichtwerker te zijn, aarzel dan niet. Je hebt iets unieks te bieden aan de wereld, iets dat alleen jij kunt doen. Het kan eng lijken om buiten je comfortzone te treden en je roeping te volgen, maar onthoud dat de wereld behoefte heeft aan jouw licht.

Kijk eens naar de mensen om je heen. Misschien zie je anderen die hulp nodig hebben, die een bemoedigend woord of een vriendelijke daad kunnen gebruiken. Misschien voel je je aangetrokken tot helende praktijken, spirituele groei, of het ondersteunen van goede doelen. Wat het ook is, volg je hart.

Als je aarzelt of je twijfels hebt, onthoud dan dat lichtwerkerschap geen perfecte reis is. Het is een proces van groei, leren en dienen. Je zult fouten maken, maar dat is oké. Wat telt is je intentie en je bereidheid om het licht te verspreiden.

De wereld heeft meer lichtwerkers nodig, meer mensen die hun innerlijke stralende licht laten schijnen. Dus als je dat innerlijke vuur voelt branden, wees niet bang om het te volgen. Jij kunt het verschil maken en de wereld een beetje lichter maken. Het is tijd om je innerlijke lichtwerker te laten ontwaken. 

Je kunt bij mij terecht voor workshops of ontwikkeltrajecten: ‘Ontwikkel je als Lichtwerker’. Neem hiervoor contact met mij op, de behandelingen en/of workshops worden specifiek op je hulpvraag afgestemd. 

Ik ben afgestudeerd Lichtwerker (4-jarige opleiding) en sinds 2011 praktiserend Lichtwerker, Healer en Astroloog. Zie de websites:

www.HealingTherapie.nl

www.Astro-Beata.com

 

Delen mag