Ben je op zoek naar Energetische Genezing? Welkom bij de praktijk - sinds 2013 - van Beata van Etten. De energetisch genezende behandelingen die ik geef worden door klanten als een ware detox beschouwd. Deze heling kan doorwerken op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau. Als geoefend Lichtwerker geef ik de universele helende frequenties en energietrillingen van Licht en Liefde aan je door, waardoor er op energetisch niveau herstel en balans optreedt. Tijdens een behandeling kun je dit ervaren door een heel diepe ontspanning. De frequenties staan bekend om hun genezende en transformerende werking. Geef je deze unieke kans, bij mij ben je in veilige handen.

Ervaar Energetische Genezing met Beata van Etten – Het Pad naar Innerlijke Harmonie

Welkom op de pagina van Beata van Etten, een begaafd healer die de kracht van Energetische Genezing in handen heeft. Mijn missie is om mensen te helpen innerlijke harmonie te herstellen en welzijn te bevorderen door middel van energieoverdracht. Ontdek de transformerende kracht van mijn handen en de helende energie die ze doorgeven. 

Over Mij en Mijn Energetische Genezing

Als ervaren healer heb ik een diepgaand begrip van de subtiele energieën die ons omringen en ons lichaam doordringen. Mijn unieke gave stelt me in staat om energetische blokkades te herkennen en op te lossen, waardoor er een hernieuwde stroom van levenskracht energie ontstaat. 

Mijn Energetische Genezing omvat:

  • Energiebalans herstellen: Door middel van mijn handen kan ik het energielichaam schoonmaken en in balans brengen. Dit helpt bij het verwijderen van negatieve energieën en blokkades, waardoor je levenskracht kan stromen en je jezelf lichter en energieker kunt voelen.
  • Innerlijke rust en harmonie: Mijn Energetische Genezing brengt niet alleen fysieke, maar ook emotionele en spirituele heling. Het helpt je om innerlijke rust en harmonie te bereiken, en om te gaan met stress, angst en emotionele spanning.
  • Persoonlijke Transformatie: Mijn helende aanraking kan leiden tot diepgaande persoonlijke transformatie. Het opent de deur naar zelfontdekking en spirituele groei.

Als je verlangt naar innerlijke balans, welzijn en een hernieuwde energie, ben ik hier om je te begeleiden. Laat mijn helende handen je helpen op je reis naar een gezonder, gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact op voor een sessie en ervaar de kracht van Energetisch Genezing met Beata van Etten. E-mail: info@HealingTherapie.nl of tel.: 0643106917.