Behandelovereenkomst


Naast een intakeformulier is het nodig om een behandelovereenkomst te tekenen. Download dit document hier, vul het thuis in en breng het ondertekend mee naar je eerste consult. De overeenkomst is maar 1 x nodig en hoeft dus niet bij een vervolgconsult gedownload te worden.


Behandelovereenkomst-Energetisch-therapeut-bij-Algemene-voorwaarden-HealingTherapie-januari-2021-3Download


Voorbereiding

Kom altijd goed voorbereid naar een sessie. Stem je af op wat er gaat komen, neem een flesje water mee voor onderweg naar huis, doe gemakkelijk zittende kleding aan en doe alles op je gemak.


Na de behandeling

Na de behandeling is het verstandig om niet meteen in een drukke omgeving terecht te komen. Een halve dag wat rustiger aan doen is fijn, zodat de healing in jou kan doorwerken. Daarnaast is het belangrijk dat je de komende dagen veel water drinkt, zodat de vrijgekomen afvalstoffen door jouw lichaam kunnen worden afgevoerd. De healing blijft zijn werk ook voor je doen in de komende tijd. Die tijd verschilt van persoon tot persoon.

De veranderingen die kunnen optreden (de waarnemingen die jij doet) wil ik graag op een later moment (na ongeveer 3 weken) met je bespreken, zodat jij je ook bewust bent van de (positieve) veranderingen die plaatsvinden voor jou en/of voor jouw omgeving.


Hieronder staat de route naar de praktijk.