Mijn naam is Beata van Etten. Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen!

Als Energetisch Therapeut help ik jou bij het reduceren van stress of het verbeteren van jouw energieniveau. Er zijn tal van mogelijkheden waarvoor je bij mij terecht kunt, aangezien ik met energie werk. Alles is bedoeld voor jouw hoogste goed, dat wil zeggen dat het altijd in overeenstemming is met wie jij bent en wat er voor jóu mag gebeuren. Je kunt besluiten om jouw leven een nieuwe richting te geven. Een intake is niet nodig (want ik lees, voel, ervaar en channel de aanwezige energie), maar mag wel. Daarnaast kan een intake verhelderend werken, zodat ik jouw speciale thema in de healing kan meenemen. Het resultaat van de healing komt tot stand in overeenstemming met jouw eigen innerlijke kracht en wijsheid. En het is áltijd positief!

Alles is energie

Binnen HealingTherapie is het concept levensenergie belangrijk. Dit is de voortdurende cyclus tussen spanning en ontspanning, tussen opladen en ontladen. Deze energiestroom kan worden geblokkeerd door spanningen in het lichaam, waardoor de beschikbare energie niet vrijuit kan worden gebruikt.

Spanningen en stress

Spanningen kunnen leiden tot een negatief lichaamsgevoel, minder beweeglijkheid, een moeizame ademhaling en een verstoorde lichamelijke energiestroom. Ook kunnen er spanningen in het lichaam en in sociale relaties ontstaan, en kan de stemming, vitaliteit, levenslust en het zelfvertrouwen negatief worden beïnvloed. Veel mensen komen tegenwoordig energie te kort, omdat hun aandacht gevraagd wordt voor vaak veel te veel dingen tegelijk. Bovendien zorgen belastingen in de nabije omgeving ervoor dat wij veel méér prikkels te verwerken krijgen, dan wij aan kunnen.

Blokkades

In een behandeling worden blokkades opgeheven, waardoor jouw energie en jouw leven weer positief gaan stromen en gewenste zaken weer gemakkelijker op jouw pad gebracht kunnen worden.

Haal het beste uit jezelf

Effect van de energiebehandelingen kunnen van allerlei aard zijn. Er wordt een hele last van jou afgehaald, en dat kan van alles zijn.

Er verandert áltijd wat, en het is áltijd positief!
Je hoeft je niet direct bewust te zijn van wat er genezen is. De bewustwording kan ook op een later moment komen, maar je voelt na de behandeling al wel dat er wat gebeurd is. Je kunt dus ‘nbevangen nieuwsgierig zijn naar wat het Universum voor jóu in petto heeft.

Holisme

HealingTherapie gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. HealingTherapie wordt toegepast als individuele therapie (1-op-1-sessie) en werkt holistisch op je uit op zowel jouw fysieke, mentale, spirituele als op jouw emotionele niveau. De healingbehandeling is overeenkomstig met wat jóuw lichaam en geest wensen te ontvangen aan reiniging en zuivering. Ik begeleid jou hierbij deskundig in jouw proces.

De meeste mensen ervaren een behandeling als een diepe aanraking van binnenuit. En daarnaast vaak ook als een heel prettige, bijzondere ervaring of reis.

Na 3 weken hebben we dan even telefonisch contact om te zien hoe jouw leven er op dat moment uitziet en welke positieve veranderingen jij – tot dan toe – hebt waargenomen.

Meer informatie over een healing behandeling kun je lezen op de Healingwerk pagina.

Contact

HealingTherapie is complementaire zorg op de reguliere geneeskunst.

Als je vragen hebt stuur dan een e-mail naar: info@healingtherapie.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk bericht. Bellen kan op mobiel 06 – 43106917.

Kijk ook op mijn Instagram, mijn Facebookpagina of plan jouw eigen healingbehandeling in.