Ben je op zoek naar Reconnective Healing in Hilversum? Welkom bij de Reconnective Healing & The Reconnection praktijk van Beata van Etten. Ik ben een ervaren Reconnective Healing practitioner sinds 2011 in de omgeving Hilversum. Ben jij op zoek naar innerlijke healing en genezing van blokkades en ongewenste situaties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als Reconnective Healer help ik mensen te transformeren naar wie zij in werkelijkheid echt zijn. Ik help mensen zich weer te verbinden met de energie die van hun is, zodat ik ze vrij maak van de energie van anderen, die soms ongewild is blijven plakken en waarvan ze – onbewust – erg veel last hebben. Het kan je belemmeren in zaken aanpakken zoals jij dat zou willen doen. En op jouw eigen wijze. 

 

Ontdek de Wonderen van Reconnective Healing & The Reconnection met Beata van Etten

Welkom bij Beata van Etten, een ervaren en zeer gedegen practitioner van Reconnective Healing en The Reconnection. Mijn gave om verbinding te maken met de subtiele energieën en de fijnstoffelijke wereld heeft me in staat gesteld om getuige te zijn van wonderlijke genezingen en transformaties. Ontdek de ongelooflijke kracht van deze vormen van energie healing.

De Magie van Reconnective Healing

Reconnective Healing is een bijzondere vorm van energetische heling waarbij ik energie door mijn handen stuur om contact te maken met de subtiele energieën om ons heen. Deze heling gaat verder dan louter fysieke genezing; het omvat spirituele en emotionele transformatie.

De wonderlijke genezingen die mogelijk zijn met Reconnective Healing omvatten: 

  • Fysieke Heling: Mensen hebben verlichting gevonden van verschillende fysieke aandoeningen, waaronder pijn, ontstekingen en chronische ziekten.
  • Emotionele Balans: Reconnective Healing heeft geholpen bij het verminderen van stress, angst en depressie, waardoor emotionele balans wordt hersteld.
  • Spirituele Groei: Veel cliënten hebben diepgaande spirituele inzichten en groei ervaren, waardoor ze zich meer verbonden voelen met hun innerlijke zelf en de wereld om hen heen.

The Reconnection – Terug naar je Oorspronkelijke Zelf

The Reconnection is een opwindend vervolg op Reconnective Healing. Het gaat over het herstellen van je volledige verbinding met het universum en het vinden van je oorspronkelijke zelf.

De resultaten van The Reconnection zijn vaak ronduit miraculeus:

  • Levensdoel en Roeping: Cliënten hebben helderheid gekregen over hun levensdoel en hun roeping in deze wereld.
  • Versneld Spiritueel Pad: The Reconnection heeft de spirituele groei van velen versneld, waardoor ze een diepere en betekenisvollere verbinding met het universum hebben gevonden.
  • Overvloed en Welzijn: Het kan leiden tot een toename in welzijn, overvloed en het aantrekken van positieve veranderingen.

Ik nodig je uit om de wonderen van Reconnective Healing en The Reconnection te ervaren. Laat me je begeleiden op je reis naar genezing, spirituele groei en persoonlijke transformatie. Neem vandaag nog contact op voor een sessie en ontdek de magie van deze bijzondere vormen van energie healing met Beata van Etten. 

E-mail: info@HealingTherapie.nl of tel.: 06-43106917