Ben je op zoek naar een Holistisch Therapeut? Welkom bij de praktijk van Beata van Etten, sinds 2013. Als Holistisch Therapeut ben ik gespecialiseerd in het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Mijn behandelingen zijn effectief bij het verlichten van stress, angst en emotionele spanning. Ik help mensen om zelfbewustzijn te vergroten, zelfacceptatie te bevorderen en een gezonde levensstijl te cultiveren voor een algeheel welzijn. Spreekt dit je aan? Kom dan naar de praktijk en ervaar het zelf.

Holistisch Therapeut Beata van Etten – Jouw Weg naar Welzijn en Balans

Welkom op de pagina van Holistisch Therapeut Beata van Etten. Als holistisch therapeut begeleid ik mensen op hun reis naar welzijn en innerlijke balans. Mijn passie ligt in het bieden van holistische zorg met betrekking tot lichaam, geest en ziel.

Over Mij

Ik ben Beata van Etten, een ervaren holistisch therapeut met een diepgaand inzicht in de menselijke natuur en in de connectie tussen fysieke en emotionele gezondheid. Mijn benadering is gebaseerd op het idee dat ware genezing optreedt wanneer alle aspecten van ons wezen in harmonie zijn.

Mijn holistische therapie omvat:

  • Energiebalans: Door middel van energiewerk, zoals Reconnective Healing en chakra-balancering, help ik je de energetische blokkades te verwijderen die je welzijn belemmeren. Dit herstelt de natuurlijke stroom van vitaliteit en bevordert genezing op alle niveaus.
  • Holistische Counseling: Ik bied persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het begrijpen van de diepere oorzaken van fysieke en emotionele ongemakken. Samen creëren we een behandelplan dat is afgestemd op jouw unieke behoeften.
  • Mindfulness en Zelfzorg: Ik moedig zelfbewustzijn en zelfzorg aan, met de nadruk op evenwichtige voeding, beweging en emotionele balans.

Als jouw holistisch therapeut sta ik klaar om je te helpen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen kunnen we werken aan het herstellen van je innerlijke balans en het vinden van welzijn. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en jouw reis naar holistische genezing te beginnen. E-mail: info@HealingTherapie.nl of tel.: 0643106917.